Yoga-opleiding in Apeldoorn

Waarom je yoga-opleiding in Deventer volgen bij Amitabha?

Kies een opleiding die jou past!

Als je erover denkt een yoga-opleiding te gaan volgen, dan loont het de moeite rond de kijken nar wat er allemaal aangeboden wordt. En het is ook de moeite waard om misschien een opleiding te volgen die wat verder weg is, maar wel echt bij je past.
Tegelijk kan je misschien in het aanbod van opleidingen je weg kwijtraken en door de bomen het bos niet meer zien.

Wat bieden wij, en waarom zou je bij ons een opleiding volgen?

Yoga-opleiding Amitabha is een brede opleiding waar je veel achtergrond krijgt, zowel vanuit de filosofie, maar ook vanuit de moderen wetenschap, anatomie en neurologie en neuro-psychologie.
Daarnaast focussen we vooral op het verdiepen van de eigen ervaring, door steeds te werken vanuit het dragende midden. Zacht en intensief tegelijk, niet forcerend, mar wel transformerend.
En je krijgt les van Maartje van Hooft, één van de meest ervaren docenten in Nederland, die je meeneemt vanuit de diepte van haar ervaring.

We hebben verschillende docenten in Apeldoorn of de omgeving van Apeldoorn opgeleid of na-geschoold, zoals Iris van Vemden.

Basisjaar opleiding?

Wil je graag een yoga-opleiding volgen, dan kan je HIER de opleidingsgids downloaden.
Of kom op één van de informatie-avonden, waar je ook kan kennismaken met onze specifieke insteek. (27 mei, 24 juni, 8 juli, 2 september)